Nieuws /

Ontmoet de toppers van Lotto en rij met ons mee!

Lotto en Le Champion hebben op 1 maart een overeenkomst getekend. Dit betekent voor jou dat je kunt profiteren van heel gaaf wielervoordeel. Want voor de prijs van drie fiets je mee met vier prachtige wielertochten. Én de eerste 150 deelnemers aan de passe partout ontvangen een gratis startbewijs voor de toerversie van de Amstel Gold Race!

Passe Partout

De Omloop van Zandvoort, de Ronde van Noord-Holland, de LBL Ardennenclassic en de Dam tot Dam Fietsclassic behoren namelijk vanaf nu tot ‘De 6 van Lotto’. Jouw passe partout bestel je HIER. Zo verzeker jij je van deelname aan deze toerklassiekers!

Rij het hele wielerseizoen met ons mee, ontmoet de toppers van Team Lotto NL Jumbo en profiteer van dit mooie voordeel én kans op mooie prijzen.

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief