Nieuws /

Inschrijving gaat open!

Op woensdag 11 oktober (a.s) gaat de inschrijving voor de Omloop van Zandvoort open. De 6e editie van deze fietstocht wordt op zondag 25 maart 2018 gereden. 

Dit fietsevenement van Le Champion voert je over unieke parcours. Het unieke aan alle parcours is dat je uitgedaagd wordt om je snelheid direct bij de start te testen. Cross jij net zo hard als Tom Dumoulin of ben jij net zo’n snelheidsduivel als Max Verstappen maar dan op twee banden? 

Dit jaar nieuw: Ploegentijdrit!

Je kunt dit jaar kiezen om individueel of als ploeg mee te doen met de Omloop van Zandvoort. Deze ploegentijdrit bestaat uit 5 personen. De deelnemers van de ploegentijdrit nemen ook gewoon deel aan de toertocht, je mag zelf een afstand kiezen. De tijdrit geldt alleen voor op het circuit. Je kunt niet met meer dan 5 deelnemers meedoen in een groep. 

Belangrijk om te weten: doe je mee aan de ploegentijdrit, dan telt jouw tijd niet individueel mee in het klassement! Zie hier meer informatie: ploegentijdrit.  

Keuze afstanden
Er is keuze uit verschillende afstanden; 45 km, 80 km en 120 km. Het is mogelijk om individueel in te schrijven of als groep. Je groep moet wel uit minimaal 5 personen bestaan, maar je hoeft niet allemaal dezelfde afstand te fietsen.

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief