De 6 van Lotto

De Omloop van Zandvoort is één van de evenementen van De 6 van Lotto. Lotto gelooft dat sport en bewegen aan de basis van een gezonde en krachtige samenleving staan. Door het steunen van 6 toertochten onderstreept Lotto het belang van breedtesport in Nederland.
Lotto is er niet alleen voor de topsporters van Team LottoNL-Jumbo maar voor alle toerfietsers in Nederland. 

Daarom is de Omloop van Zandvoort samen met de Ronde van Noord-Holland, LBL Ardennen Classic en Dam tot Dam FietsClassic onderdeel van De 6 van Lotto. Om dit kracht bij te zetten kun je deelnemen via een speciale Lotto Passe Partout. Daarmee doe je mee aan de Ronde van Noord-Holland, LBL Ardennen Classic en Dam tot Dam FietsClassic met 20% korting! De inschrijving voor de Omloop van Zandvoort is al gesloten dus die zit niet meer in het pakket. Maar ga dus snel naar de Lotto Passe Partout Inschrijving en zorg dat je erbij bent!

Want de eerste 150 deelnemers aan de Lotto Passe Partout krijgen een gratis startbewijs voor de Toerversie van de Amstel Gold Race. Maar als kers op de wielertaart maken alle deelnemers aan de Lotto Passe Partout kans op een dag in de ploegleiderswagen van Team Lotto NL Jumbo tijdens een grote ronde. 

Schrijf je hier in!

Natuurlijk kom je teamleden van Lotto ook tegen tijdens onze toertochten! Dus schrijf je in, geniet van 4 prachtige tochten en maak kans op een mooie prijs!

Speel bewust, 18+, lotto.nl

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief