Ploegentijdrit

Tijdens de 6e editie van de Omloop van Zandvoort introduceren wij een nieuw item, namelijk de ploegentijdrit. Samen met vrienden, vriendinnen, collega’s etc. kun jij kans maken op de titel “Winnaar ploegentijdrit Omloop van Zandvoort 2018”. Natuurlijk zijn er wel een aantal regels verbonden aan deze ploegentijdrit. Zie deze regels hieronder. 

Inschrijven
Je kunt je inschrijven vanaf woensdag 11 oktober voor de ploegentijdrit bij de Omloop van Zandvoort. Je schrijft je in met vijf personen, helaas kun je niet met meer of met minder deelnemers meedoen. Ben je met meer deelnemers dan schrijf je je in voor de groepsinschrijving, je doet dan alleen niet mee met het ploegentijdrit klassement maar wel met het individuele klassement. 

Start
De ploegentijdrit heeft een apart startvak. Je start voor de groepsinschrijvingen en individuele inschrijvingen. De starttijd is om 08.30 uur. 
Je kunt eventueel wel later starten maar dan maak je geen tijd meer om de ploegentijdrit te winnen met jouw team. Je tijd telt ook niet mee met het individuele klassement dan. 

Afstand
Je kunt zowel met de ploegentijdrit als met de individuele tijdrit zelf kiezen welke afstand je rijdt. De ploegentijdrit start op het Circuit Zandvoort maar na deze tijdrit te hebben gereden kan iedere fietser zijn of haar eigen route volgen. Je hoeft je als team dus niet in te schrijven voor dezelfde afstand, maar je fietst het eerste stuk op het circuit wel samen. 

Winnaar ploegentijdrit Omloop van Zandvoort 2018
Tijdens de ploegentijdrit maak je samen met je team kans om de titel ‘winnaar ploegentijdrit Omloop van Zandvoort 2018’ te winnen. Als je meedoet aan dit klassement doe je niet mee aan het individuele klassement. 

 

 

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief