Sponsors stellen zich voor

AGU

Fietsplezier staat zowel bij Le Champion als bij AGU hoog in het vaandel. AGU en Le Champion werken dan ook al meer dan 25 jaar intensief samen. Zo is AGU naast hoofd- en titelsponsor van de grootste strandrace van de Benelux, de AGU Egmond-Pier-Egmond, ook sponsorpartner van andere Le Champion fietsevenementen zoals de Dam tot Dam FietsClassic, de Ronde van Noord-Holland, de Fiets4Daagse Hoorn en Alkmaar, de Omloop van Zandvoort en de Ronde van de Westfriese Omringdijk. AGU is ook partner voor de fiets- en loopkleding van Le Championleden. Samen fietsen met je clubgenoten, vrienden en/of collega’s is namelijk zoveel leuker in een uniek tenue voor de hele groep! Ook voor andere fietskleding en fietsaccessoires kun je bij AGU terecht.

Kijk voor meer informatie op www.agu.nl en voor de teamkleding naar eigen ontwerp op www.agufietskleding.nl.

 


ISOSTAR
LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITIONIsostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl


Lotto 
Lotto maakt zich sterk voor de Nederlandse sport, omdat sport aan de basis van een gezonde en krachtige samenleving staat. Jaarlijks draagt De Lotto al meer dan 40 miljoen euro af aan zowel top- als breedtesport (amateursport). Door het steunen van zes grote toertochten waaronder de Omloop van Zandvoort, de Ronde van Noord-Holland, LBL Ardennen Classic én Dam tot Dam fietsclassic onderstreept Lotto nog eens het belang van breedtesport in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.de6vanlotto.nl 

Speel bewust, 18+, lotto.nl


FietsNED

FietsNED is een landelijk organisatie van mobiele fietsenmakers. Inmiddels hebben wij nu zo een 40 uitrijpunten zelfs op de Waddeneilanden. FietsNED repareert voornamelijk voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is FietsNED steeds meer te vinden bij diverse fiets evenementen om daar de pechgevallen te ondersteunen. Om geholpen te worden door 1 van de FietsNED ondernemers hoeft u niet perse een lidmaatschap te hebben. Dit is wel prettig als u met pech onderweg staat tussen huis en werk of school bijvoorbeeld dan wordt u altijd met voorrang geholpen.

De organisatie van de Ronde van Noord-Holland  heeft FietsNED ingehuurd om op  verschillende punten aanwezig te zijn om fietsers die een probleem hebben met de fiets te helpen. De bussen hebben diverse binnen en buitenbanden voor de (race)fiets. Voor het verhelpen van pech wordt geen arbeidsloon in rekening gebracht uiteraard voor het gebruikte materiaal wel. Het is bij alle bussen mogelijk om te pinnen dus hoeft u geen contant geld mee te nemen.

De FietsNED ondernemers wensen alle fietsers en organisatie een leuke fietsdag zonder problemen.

Meer informatie: www.fietsned.nl


Center Parcs Park Zandvoort 

Center Parcs Park Zandvoort is een compact en sfeervol park met een hotel en alleen al het uitzicht van de zee verfrist en inspireert. In de duinen vind je Comfort cottages en luxe VIP cottages met privésauna. De cottages variëren in grootte van 2 tot 10 personen.

Direct gelegen aan de boulevard en het strand van Zandvoort aan Zee vindt u het 4-sterren strandhotel van Center Parcs Park Zandvoort. Hier gaan zakelijk comfort en gemak hand in hand met uitgebreide faciliteiten voor sport en ontspanning. U bent in de Randstad en heerlijk buiten tegelijk!

Wat kunt u verwachten:

  • Business Center met 4 vergaderzalen en 4 boardrooms
  • Breed aanbod aan accommodaties inclusief 118 hotelkamers met zeezicht
  • Multifunctionele sporthal
  • Breed aanbod aan restaurants en feestlocaties
  • Ruim aanbod aan activiteiten
  • Eindeloze ontspanningsmogelijkheden (o.a. de Aqua Mundo)
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Met één vast aanspreekpunt stellen wij samen met u graag alles in het werk om er voor u en uw gasten een onvergetelijk verblijf van te maken.

Meer informatie: Center Parcs Zandvoort of mail naar business.solutions.zv@groupepvcp.com
Algemene informatie Center Parcs: Center Parcs Algemeen


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Spotler
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com


 


 

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief