Nieuw: de ploegentijdrit! 

Daag jij je vrienden, familie of collega’s uit?

Op 25 maart 2018 organiseert Le Champion de zesde editie van de Omloop van Zandvoort. Dit jaar introduceert de Omloop van Zandvoort de ploegentijdrit! Start met een team van vijf vrienden, familieleden of misschien wel collega’s vanuit de pitstraat en race met elkaar op het Circuit van Zandvoort tegen andere teams. Met de ploegentijdrit start je helemaal vooraan, voor de individuele- en groepsinschrijvingen. Aan de hand van tijdregistratie wordt er gemeten wie het allersnelste is. Een mooie manier om jouw sportieve seizoen mee af te trappen!

Na het circuit gaat de toertocht verder door de prachtige omgeving van onder andere Zandvoort en Haarlem. Er zijn drie verschillende afstanden, namelijk de 45, 80 en 120 km. Als je als groep hebt ingeschreven mag je zelf weten welke afstand je daarna rijdt. Je kunt namelijk na de ploegentijdrit op het circuit je favoriete afstand vervolgen. 

Fiets als groep naar de overwinning
Alleen met een goed lopend treintje win je tijd. Dat geldt zowel voor de genietende fietsers als voor de fanatieke fietsers. De strijd blijft hetzelfde, je wilt van de snelheid genieten op het parcours en net even iets sneller zijn als je collega’s, vrienden en familieleden uit een ander team. Laten jullie je samenwerking testen door het op te nemen tegen andere teams? Ga de uitdaging aan! En maak kans op de titel ”Winnaar ploegentijdrit Omloop van Zandvoort 2018”.

Inschrijven
Naast de individuele inschrijving en groepsinschrijving is het nu dus ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwe ploegentijdrit. Schrijf je nu in via www.omloopvanzandvoort.nl