• Nieuws
  • Omloop van Zandvoort volledig uitverkocht!

Omloop van Zandvoort volledig uitverkocht!

De Omloop van Zandvoort, voor vele fietsliefhebbers de opening van hun fietsseizoen, is volledig uitverkocht. Zondag 29 maart staan er 3.500 fietsers aan de start op het Circuit Zandvoort voor een tijdrit over het vernieuwde circuit en een prachtige ronde door de duinen en bloembollenstreek tussen Zandvoort en Katwijk. Sportorganisatie Le Champion is trots op zoveel interesse voor de openingsklassieker in Zandvoort.

Duimpie fietsers - Omloop van ZandvoortDe Omloop van Zandvoort is een geheel uitgepijlde, recreatieve toertocht over 45, 85 of 120 km, die je door de duinen en het bloembollengebied tussen Zandvoort, Katwijk en Haarlem leidt. Deelnemers starten met een tijdrit op het vernieuwde Formule 1 circuit van Zandvoort. Hiermee biedt de Omloop van Zandvoort een unieke belevenis om als een van de eersten fietsend een ronde over het vernieuwde circuit af te leggen. Onderweg worden de deelnemers bij de pitstops voorzien van de benodigde brandstof. Na een geslaagde rit krijgen de fietsers hun medaille omgehangen bij de finish in het gezellige centrum van Zandvoort.

Vraag en aanbod
Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een stuurbordje? We hebben hier een pagina met vraag & aanbod van startbewijzen. Hier kun je jouw startbewijs aanbieden of juist iemands startbewijs overnemen. Dit is de enige manier om een stuurbordje voor de Omloop van Zandvoort te bemachtigen. Er is geen inschrijving mogelijk bij de startlocatie op Circuit Zandvoort op 29 maart.