Stuurbordje

Heb jij vragen over jouw Omloop van Zandvoort stuurbordje? Bekijk hier alle informatie over het startbewijs.

Stuurbordje ophalen

Het stuurbordje dien je zelf tussen 07:00 – 09:30 uur op te halen in de Runnerstent op Paddock 2 op het Circuit Zandvoort. Kom ruim van tevoren jouw stuurbordje ophalen, na 09:45 uur is het niet meer mogelijk om deze op te halen.

Neem de e-mail uitgeprint of digitaal mee die je hebt ontvangen over het ophalen van je stuurbordje.

Heb je geen e-mail ontvangen?

Indien jij geen e-mail hebt ontvangen over het ophalen van jouw stuurbordje, stuur ons dan even een e-mail, klik hier.

Let op! Heb jij je ingeschreven als ‘Late Bird’, dus vanaf 17 maart 2020, dan ontvang jij vrijdag 27 maart 2020 de informatie over jouw stuurbordje.

Helpdesk

De Helpdesk vind je in de Runnerstent bij Paddock 2. Deze is geopend vanaf 6.30 uur.

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand fietsen? Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand.

Nadat jij je stuurbordje en stempelkaart hebt opgehaald kan jij je stempelkaart omruilen bij de Helpdesk voor de gewenste, kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld.

Inschrijving annuleren

Als je lid bent van Le Champion kan je kosteloos annuleren t/m 16 februari 2020. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer.

​Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere hardloper. Dit kan je doen via de vraag & aanbodpagina op de website. Deze pagina komt beschikbaar na 16 maart 2020.

Stuurbordje overdragen

Via Mijn account kan je jouw inschrijving overgedragen. Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico. Overdragen is mogelijk t/m vrijdag 27 maart 11.59 uur.

Let op! De naam op het stuurbordje kan na 16 maart 2020 niet meer gewijzigd worden. Wel wordt de naam in het systeem veranderd en komt jouw naam goed in de uitslagen te staan. De inschrijving kan niet worden meegenomen naar volgend jaar.