• Start & finish

Start & finish

Start en finish

Afstanden Starttijden
Ploegentijdrit 
Alle afstanden
08.30 uur
Circuit Zandvoort
Individuele en groepsinschrijvingen 08.35 – 09.45 uur 
Circuit Zandvoort 

 

Omloop van Zandvoort 2014

Er wordt tussen 08:30-09:45 uur gestart door alle afstanden vanuit de pitstraat op het Circuit Zandvoort. Beleef het circuit en race door de bekende Tarzanbocht als een ware Max Verstappen. Zorg dat je op tijd aan de start verschijnt, want na 09:45 uur is het niet meer mogelijk om op het circuit van start te gaan. Je kan nog wel later starten aan je toertocht vanaf de Runnerstent, maar houd daarbij rekening met de openingstijden van de verzorgingsposten. De finish vindt plaats in het centrum van Zandvoort. Bij de finish ontvang je je herinneringsmedaille. Tot 17:00 uur maak je gebruik van de gratis bewaakte fietsenstalling en borrel je met je fietsvrienden nog even na in het feestelijke centrum.

Let op: het is in verband met de Runner’s World Zandvoort Circuit Run niet mogelijk om je auto bij het circuit te parkeren. Kijk voor de parkeermogelijkheden bij bereikbaarheid. Je komt na de finish ook niet meer terug op het circuit.

Stuurbordje2016-03-20 18.03.49

Het stuurbordje bevestig je met de bijgevoegde tie-wraps zichtbaar aan je fietsstuur. Het stuurbordje is hét bewijs van deelname. Alleen op vertoon van het stuurbordje kom je op het circuit en kun je gebruik maken van de route en verzorgingsposten en de tijdwaarneming. Het stuurbordje dien je zelf tussen 07:00 – 09:30 uur op te halen in de Runnerstent op Paddock 2 op het Circuit Zandvoort. Kom ruim van te voren jouw stuurbordje ophalen, na 09:45 uur is het niet meer mogelijk om deze op te halen.

Tijdwaarneming

Om je fietsseizoen écht goed te starten is er een speciale proloog. Je fietst vanuit de pitstraat een volle ronde over het circuit. Deze tijdrit is met speciale tijdregistratie. Daarnaast kun jij jouw mooiste circuit foto gratis via onze website.  Na afloop vind je in de uitslagen terug te zien hoe snel jij over het circuit geracet hebt.

Let op

Helaas kan er geen kleding en materialen worden achtergelaten bij de start in verband met de Runner’s World Zandvoort Circuit Run.