• Start2Bike trainingen

Start2Bike trainingen

start2bike300x200Voor beginnende race-fietsers biedt Le Champion trainingen aan in de vorm van vier wekelijkse trainingen van  3 uur, die als doel hebben om alle facetten van het rijden op een racefiets te oefenen als voorbereiding op de Ronde van Noord-Holland. Als vervolg op deze trainingen, kun je in het voor- en najaar deelnemen aan diverse wielrenarrangementen. Een goede voorbereiding op sportievere uitdagingen later in het seizoen! De clinics worden gegeven door onze gecertificeerde trainers opgeleid door de Wieleracademie op basis van het Start2Bike concept. 

 

 

 

 

 

 

Goed voorbereid de weg op!
In de trainingen komen alle aspecten aan bod om verantwoord en veilig te fietsen. De basis wordt gelegd door het afstemmen van de fietser en zijn/haar fietshouding, het zogenaamde bikefitting. De deelnemers krijgen een gericht advies om soms met geringe aanpassingen een ideale houding te verkrijgen en met veel plezier te fietsen. Voor elke leeftijd en prestatieverwachting kunnen we ook een trainingsschema aanbieden, dat tijdens de clinics ontwikkeld wordt.

Programma 2017
Start2Bike Race
Bekijk het programma
Zondagen 12, 19, 26 maart en 2 aprilSportpark Kalverhoek Wielerparcours van ZWC DTS, Zuiderweg, Wijdewormer
Aanvang 10.00 uur (09.30 uur aanwezig)
Start2Bike Race Ladies OnlyVrijdagen 31 maart, 7, 14, 21 aprilPresto Cycle Sport, Rijksstraatweg 46, Heemskerk
Start2Bike Race DecathlonZaterdagen 25 maart, 1, 8, 15 aprilDecathlon Arena, Amsterdam

Kosten
Deelname aan Start2Bike kost €37,50. Hiervoor ontvang je:

  • 4 racefietstrainingen van 3 uur;
  • deskundige training door ervaren mountainbike- en racefietstrainers
  • de unieke fietsschadeverzekering met een maximale vergoeding van € 750,- (geldig tijdens de Start2Bike trainingen);
  • digitale nieuwsbrief met tips & tricks.

Inschrijven
Inschrijven voor de Start2Bike trainingen kan op www.start2bike.nl. Kies bij deelname aan de Start2Bike Race voor startlocatie Wijde Wormer. Kies bij deelname aan de Start2Bike Ladies Only voor startlocatie Presto Cycle Sport in Heemskerk. 

Start2Bike MTB
Wil jij ook je MTB-vaardigheden verbeteren? Start2Bike MTB is een serie van zes fietstrainingen voor mensen die beginnen met mountainbiken of hun vaardigheden willen verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

Contactpersoon
Leo van Klink, tel. 06-20090732, e-mail