Bereikbaarheid

Met 4.000 deelnemers aan de Omloop van Zandvoort en 16.000 deelnemers aan de Zandvoort Circuit Run, wordt het zondag 24 maart gezellig druk op en rond Circuit Zandvoort. Bereid je reis goed voor en vertrek zondag op tijd van huis, zodat je op tijd bent voor jouw start.

Het fietspad NP7 tussen Zandvoort en Noordwijk is zondag tussen 12.00 en 15.00 uur afgesloten in verband met de Zandvoort Circuit Run. Deelnemers van de Omloop van Zandvoort kunnen tot 15.00 uur dus niet via dit fietspad naar huis. Je wordt omgeleid via de N201 en N206.
Fiets
Woon je in de buurt van Zandvoort? Kom dan op de fiets naar de start! Zo heb je alvast een goede warming-up en help je mee met het voorkomen van drukte op de weg.
Auto | Betaald parkeren
Wij vragen onze deelnemers om niet met de auto naar Zandvoort te komen. Kom je met de auto? Parkeer in (de buurt van) Bloemendaal aan Zee en kom met de fiets naar het circuit. Je vindt in de buurt verschillende openbare parkeerterreinen. Houd rekening met betaald parkeren.

Parkeerterreinen:
Parkeerplaats Zeeweg, Bloemendaal (ca. 3 km van Circuit Zandvoort)
Parkeerplaats Parnassia, Bloemendaal (ca. 4 km van Circuit Zandvoort)
Koevlak, bij Bezoekerscentrum De Kennemerduinen (ca. 6 km van Circuit Zandvoort)
P+R Overveen (ca. 7,5 km van Circuit Zandvoort)
Trein
Wil je met de trein naar Zandvoort komen? Reis naar station Zandvoort aan Zee. Dit station heeft een directe treinverbinding vanuit Amsterdam. Ondanks de inzet van extra treinen kan het erg druk worden in de treinen naar en uit Zandvoort. Plan je reis via ns.nl of 9292.nl

Fiets mee in de trein
In het weekend mag je fiets de hele dag mee de trein in, maar alleen als er een vrije fietsplek is. In verband met de verwachte drukte in de treinen kan het gebeuren dat er 's middags geen vrije fietsplek in de trein is. Lees meer informatie over je fiets meenemen in de trein.
Terug naar huis
Neem de tijd voor je terugreis. Het kan druk zijn op de wegen in en rond Zandvoort. Heb je geen haast? Geniet dan na je finish nog even na op het circuit.
Meer informatie over wegafsluitingen lees je in het bewonersboekje
Bekijk het bewonersboekje voor meer informatie voor inwoners van Zandvoort en de geldende ontsluitingen die in het weekend gelden.

Bewonersboekje