Bereikbaarheid

Gelijktijdig met de Omloop van Zandvoort wordt het hardloopevenement Zandvoort Circuit Run met 14.000 lopers georganiseerd. Er is dus volop sportieve gezelligheid in Zandvoort. Ambiance! Lees hier alles de bereikbaarheid en zorg natuurlijk dat je op tijd bent. Het fietspad NP7 tussen Zandvoort en Noordwijk is afgesloten tussen 12.00 en 15.00 uur i.v.m. de Zandvoort Circuit Run. Deelnemers kunnen na de finish dus niet via dit fietspad naar huis. Je wordt omgeleid via de N201 en N206.
Trein
Zandvoort is door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam en Haarlem prima bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Beter voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort. Ondanks de extra treinen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de trein naar Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor jouw reis.
Fietsroute vanaf het station
Circuit Zandvoort ligt op 5 minuten fietsafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en fiets je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg sla je linksaf en direct met de bocht mee naar rechts langs het tankstation. Je vervolgt de weg via de Burgemeester van Alphenstraat en na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort.
Auto
Deelnemers aan de Omloop van Zandvoort worden daarom dringend geadviseerd alléén naar Zandvoort te rijden via de Zandvoortselaan (N201) en dan vervolgens direct te parkeren op De Zuid in Zandvoort. Volg hiervoor vanaf de Zandvoortselaan de borden met ‘Parkeren Zuid‘. De parkeerkaart moet bij de inschrijving gekocht geworden, nabestellen is niet mogelijk. Deze parkeerkaart is alléén geldig op parkeerterrein De Zuid. Vanaf hier is het 10 minuten fietsen. Er is beperkte parkeerfaciliteiten in de directe omgeving van het circuit, waardoor wij deelnemers aan de Omloop van Zandvoort leidden naar P-Zuid.

Ook na afloop van de Omloop van Zandvoort doen wij een dringend beroep op de deelnemers om Zandvoort ook weer te verlaten via de Zandvoortselaan. Dit in verband met de afzettingen in Zandvoort en de verwachte verkeersdrukte. 
Terugreis
Neem de tijd voor je terugreis. Het kan namelijk druk zijn op het spoor en op de weg. Heb je geen haast? Geniet dan nog even na van het Dorpsfeest in het centrum van Zandvoort.
Afzettingen
Voor afzetting van het parcours voor de Zandvoort Circuit Run is het nodig om verschillende straten af te sluiten voor verkeer. Te zijner tijd kun je in het verkeersbesluit terugvinden om welke straten het gaat.