Bereikbaarheid

Gelijktijdig met de Omloop van Zandvoort wordt het hardloopevenement Zandvoort Circuit Run met 14.000 lopers georganiseerd. Er is dus volop sportieve gezelligheid in Zandvoort. Ambiance! Lees hier alles de bereikbaarheid en zorg natuurlijk dat je op tijd bent. Het fietspad NP7 tussen Zandvoort en Noordwijk is afgesloten tussen 12.00 en 15.00 uur i.v.m. de Zandvoort Circuit Run. Deelnemers kunnen na de finish dus niet via dit fietspad naar huis. Je wordt omgeleid via de N201 en N206.
Trein
Zandvoort is door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam prima bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Beter voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort. Ondanks de extra treinen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de trein naar Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor jouw reis.

Zondag 27 maart zullen er tussen Beverwijk en Haarlem werkzaamheden zijn aan het spoor. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen met de trein vanaf Uitgeest omreizen via Amsterdam Sloterdijk. Houd rekening met extra reistijd. Voor andere storingen en werkzaamheden aan het spoor, verwijzen wij door naar ns.nl of 9292.nl. Plan je reis van te voren. 
Fietsroute vanaf het station
Circuit Zandvoort ligt op 5 minuten fietsafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en fiets je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg sla je linksaf en direct met de bocht mee naar rechts langs het tankstation. Je vervolgt de weg via de Burgemeester van Alphenstraat en na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort.
Auto
Deelnemers aan de Omloop van Zandvoort worden dringend geadviseerd alléén naar Zandvoort te rijden via de Zandvoortselaan (N201). Kom je met de auto naar Zandvoort, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Bij jouw inschrijving kan jij een parkeerticket bestellen.

a) Boulevard Zandvoort en Bloemendaal aan Zee
Wij adviseren deelnemers aan de Omloop van Zandvoort te parkeren op de reguliere parkeerplaatsen aan de boulevard van Zandvoort of in Bloemendaal aan Zee. 

b) Circuit Zandvoort
Parkeertickets voor Circuit Zandvoort zijn uitverkocht. Heb jij een ticket gekocht voor 'Circuit Zandvoort'.
Toegang is via de hoofdingang van het Circuit Zandvoort. Er zijn geen tickets op de dag zelf beschikbaar. 

c) Parkeren Zuid
De parkeertickets voor P-Zuid zijn uitverkocht. Heb jij een ticket gekocht voor 'Parkeren Zuid'. Volg hiervoor vanaf de Zandvoortselaan de borden met ‘Parkeren Zuid‘. Deze parkeerkaart is alléén geldig op parkeerterrein De Zuid. Vanaf hier is het 10 minuten fietsen. Er zijn geen tickets op de dag zelf beschikbaar. 

Ook na afloop van de Omloop van Zandvoort doen wij een dringend beroep op de deelnemers om Zandvoort ook weer te verlaten via de Zandvoortselaan. Dit in verband met de afzettingen in Zandvoort en de verwachte verkeersdrukte. 

Heb je een parkeerticket gekocht bij jouw inschrijving?
Indien je bij jouw online inschrijving een parkeerticket hebt besteld ontvang je hierover meer informatie in de laatste update nieuwsbrief. Deze wordt woensdag voor het evenement verstuurd. Je ontvangt dit jaar geen fysieke parkeerkaart meer, maar een digitale QR-code waarmee je het parkeerterrein op kunt rijden.
Terugreis
Neem de tijd voor je terugreis. Het kan namelijk druk zijn op het spoor en op de weg. Heb je geen haast? Geniet dan nog even na van het Dorpsfeest in het centrum van Zandvoort.
Afzettingen
Voor afzetting van het parcours voor de Zandvoort Circuit Run is het nodig om verschillende straten af te sluiten voor verkeer. Te zijner tijd kun je in het verkeersbesluit terugvinden om welke straten het gaat.