Bereikbaarheid

Gelijktijdig met de Omloop van Zandvoort wordt het hardloopevenement de Zandvoort Circuit Run met 14.000 deelnemers georganiseerd. Er is dus volop sportieve gezelligheid in Zandvoort. Houd er rekening mee om op tijd van huis te gaan, zodat je op tijd bent voor de start. Op deze pagina lees je alles over de bereikbaarheid van de start- en finishlocatie op het CM.com Circuit Zandvoort.

Het fietspad NP7 tussen Zandvoort en Noordwijk is afgesloten tussen 12.00 en 15.00 uur i.v.m. de Zandvoort Circuit Run. Deelnemers van de Omloop van Zandvoort kunnen na de finish dus niet via dit fietspad naar huis. Je wordt omgeleid via de N201 en N206.
Fiets
Woon je in de buurt van de start- en finishlocatie in Zandvoort? Kom dan lekker op de fiets naar de start! Zo heb je alvast een goede warming-up en help je mee met het voorkomen van drukte in de trein en op de weg.
Trein
Woon je te ver weg om met de fiets te komen? Kom dan met de trein naar Zandvoort: goed voor het milieu en minder verkeersoverlast in Zandvoort. Station Zandvoort aan Zee heeft een directe treinverbinding vanuit Amsterdam. Ondanks de inzet van extra treinen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de treinen naar en uit Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor jouw reis. Plan je reis via ns.nl of 9292.nl

Fietsroute vanaf het station
Circuit Zandvoort ligt op 5 minuten fietsafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en fiets je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg sla je linksaf en direct met de bocht mee naar rechts langs het tankstation. Je vervolgt de weg via de Burgemeester van Alphenstraat en na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort.
Auto | Betaald parkeren
Het advies is om met het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen, maar wil je toch graag met de auto komen? Houd dan rekening met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

1) CM.com Circuit Zandvoort
Op het circuit kan geparkeerd worden voor € 15,-. Je kunt hier een parkeerticket kopen via de website van CM.com Circuit Zandvoort.

2) Boulevard Barnaart Noord
Parkeren kan bij Barnaart Noord, Boulevard 1-7, gelegen aan de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De kosten bedragen € 2,75 per uur. Een dagkaart kost € 15,50. Ter hoogte van Boulevard 4 kan je eenvoudig op het circuit komen via de zij-ingang. Volg het wandelpad, deze komt uit op Parking A bij de eretribune.
Terugreis
Neem de tijd voor je terugreis. Het kan namelijk druk zijn op het spoor en op de weg. Heb je geen haast? Geniet dan nog even na op het circuit of bij het Dorpsfeest in het centrum van Zandvoort.
Afzettingen
Voor afzetting van het parcours voor de Zandvoort Circuit Run is het nodig om verschillende straten af te sluiten voor verkeer. Te zijner tijd kun je in het verkeersbesluit terugvinden om welke straten het gaat.
Auto
Deelnemers aan de Omloop van Zandvoort worden dringend geadviseerd alléén naar Zandvoort te rijden via de Zandvoortselaan (N201). Houd rekening met betaald parkeren als je met de auto naar Zandvoort komt. Bij jouw inschrijving kan je een parkeerticket bestellen.

Circuit Zandvoort
Bij je inschrijving kan je een parkeerticket bestellen voor het parkeerterrein bij Circuit Zandvoort. Toegang is via de hoofdingang van het Circuit Zandvoort, alleen op vertoon van je parkeerticket. Er zijn geen tickets op de dag zelf beschikbaar.

Parkeren Zuid
Je kunt een parkeerticket bestellen voor Parkeren Zuid. Deze parkeerkaart is alléén geldig op parkeerterrein De Zuid. Vanaf hier is het 10 minuten fietsen. Er zijn geen tickets op de dag zelf beschikbaar.

Boulevard Zandvoort en Bloemendaal aan Zee
Deelnemers aan de Omloop van Zandvoort kunnen ook parkeren op de reguliere parkeerplaatsen aan de boulevard van Zandvoort of in Bloemendaal aan Zee.

Ook na afloop van de Omloop van Zandvoort doen wij een dringend beroep op de deelnemers om Zandvoort ook weer te verlaten via de Zandvoortselaan. Dit in verband met de afzettingen in Zandvoort en de verwachte verkeersdrukte.

Heb je een parkeerticket gekocht bij jouw inschrijving?
Indien je bij jouw online inschrijving een parkeerticket hebt besteld ontvang je hierover meer informatie in de laatste nieuwsbrief. Deze wordt woensdag voor het evenement verstuurd. Je ontvangt dit jaar geen fysieke parkeerkaart, maar een digitale QR-code waarmee je het parkeerterrein op kunt rijden.
-->