Bereikbaarheid

Naast de Omloop van Zandvoort wordt op zondag 24 maart ook de Zandvoort Circuit Run, met ruim 14.000 deelnemers, georganiseerd. Er is dus volop sportieve gezelligheid in Zandvoort. Houd er rekening mee om op tijd van huis te gaan, zodat je op tijd bent voor de start. Op deze pagina lees je alles over de bereikbaarheid van de start- en finishlocatie op het Circuit Zandvoort.

Het fietspad NP7 tussen Zandvoort en Noordwijk is afgesloten tussen 12.00 en 15.00 uur in verband met de Zandvoort Circuit Run. Deelnemers van de Omloop van Zandvoort kunnen tot na 15.00 uur dus niet via dit fietspad naar huis. Je wordt omgeleid via de N201 en N206.
Fiets
Woon je in de buurt van de start- en finishlocatie in Zandvoort? Kom dan lekker op de fiets naar de start! Zo heb je alvast een goede warming-up en help je mee met het voorkomen van drukte in de trein en op de weg.
Auto | Betaald parkeren
Het advies is om met de fiets of het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen. Kom je toch met de auto?

Wij raden aan te parkeren in Bloemendaal aan Zee. Vanaf hier is het ca. 2 km fietsen naar de startlocatie. Houd er rekening mee dat in heel Bloemendaal en Zandvoort betaald parkeren geldt.
Trein
Wil je met de trein naar Zandvoort komen? Reis naar station Zandvoort aan Zee. Dit station heeft een directe treinverbinding vanuit Amsterdam. Ondanks de inzet van extra treinen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de treinen naar en uit Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor jouw reis. Plan je reis via ns.nl of 9292.nl

Fiets mee in de trein
In het weekend mag je fiets de hele dag mee de trein in, maar alleen als er een vrije fietsplek is. In verband met de verwachte drukte in de treinen kan het gebeuren dat er 's middags geen vrije fietsplek in de trein is. Lees meer informatie over je fiets meenemen in de trein.
Terug naar huis
Neem de tijd voor je terugreis. Het kan druk zijn op de weg en op en rond het station. Heb je geen haast? Geniet dan na je finish nog even na op het circuit.