Verzorgingsposten

Onderweg kom je diverse verzorgingsposten tegen. Op deze posten kun je weer volop energie opdoen met bananen, repen en sportdrank. Ook kun je je bidon weer vullen met vers water. Daarnaast geniet je bij de verzorgingsposten van entertainment en alle enthousiaste vrijwilligers die je een gezellige dag bezorgen.
Medische begeleiding
De medische begeleiding wordt verzorgd door het Rode Kruis. Op alle verzorgingsposten langs het parcours zijn vaste Rode Kruis posten ingericht. Als je niet in de buurt van een stempelpost bent, bel dan het nummer van de organisatie dat op je stuurbordje staat. Dit nummer is alleen in gebruik tijdens de Omloop van Zandvoort. Bij acute hulp bel je altijd 112.
Technische begeleiding
Tijdens de Omloop van Zandvoort zijn er reparatiewagens van Fietsenmakers aan Huis aanwezig. Heb je pech op de route, zoals een lekke band of een gesprongen kettingen? Dan kun je de reparatiewagen bellen. Zorg ervoor dat je je op de route bevindt en bel het telefoonnummer. Het telefoonnummer staat op jouw stuurbordje gedrukt. De service is gratis, alleen de materialen moeten worden betaald. Fietsenmakers aan Huis zijn ook bij de start aanwezig, om eventueel vergeten (technische) materialen te kopen.