Pitstops

Onderweg kom je diverse stempel- en verzorgingsposten, of zoals wij ze bij de Omloop van Zandvoort noemen, pitstops tegen. Hier kun je weer nieuwe energie opdoen met iets te eten en te drinken. Ook kun je je bidon weer vullen met water. In 2024 fietsen wij gloednieuwe routes van 40, 80, 100 en 120 km en hebben we dus ook nieuwe pitstops.

We maken de locaties van de pitstops per route zo snel mogelijk bekend.

Pitstops van Omloop van Zandvoort

Pitstops 40 km-route
Stempelpost KM-punt Doorkomsttijden
Start CM.com Circuit Zandvoort 0 09.00 - 09.30 uur 


Pitstops 80 km-route
Stempelpost KM-punt Doorkomsttijden
Start CM.com Circuit Zandvoort 0 08.30 - 09.30 uur 

Pitstops 100 km-route
Stempelpost KM-punt Doorkomsttijden
Start CM.com Circuit Zandvoort 0 08.00 - 09.30 uur 
Pitstops 120 km-route
Stempelpost KM-punt Doorkomsttijden
Start CM.com Circuit Zandvoort 0 08.00 - 09.30 uur 
Medische begeleiding
De medische begeleiding wordt verzorgd door het Rode Kruis. Bij alle verzorgingsposten zijn Rode Kruis-posten ingericht. Als je medische zorg nodig hebt en niet in de buurt van een stempelpost bent, bel dan het nummer van de organisatie dat op je stuurbordje staat. Dit nummer is alleen in gebruik tijdens de Omloop van Zandvoort. Bij nood bel je altijd 112.
Technische begeleiding
Tijdens de Omloop van Zandvoort zijn er reparatiewagens van Fietsenmakers aan Huis aanwezig. Heb je pech op de route, zoals een lekke band of een gesprongen ketting? Dan kun je de reparatiewagen bellen. Zorg ervoor dat je je op de route bevindt en bel het telefoonnummer dat op jouw stempelkaart gedrukt staat. De service is gratis, alleen de materialen moeten worden betaald.

De locaties van de pitstops