Verzorgingsposten

Onderweg kom je diverse verzorgingsposten tegen. Op deze posten kun je weer volop energie opdoen met bananen, repen en sportdrank. Ook kun je je bidon weer vullen met vers water. Daarnaast geniet je bij de verzorgingsposten van entertainment en alle enthousiaste vrijwilligers die je een gezellige dag bezorgen.

Medische begeleiding

De medische begeleiding wordt verzorgd door het Rode Kruis. Op alle verzorgingsposten langs het parcours zijn vaste Rode Kruis posten ingericht. Als je niet in de buurt van een stempelpost bent, bel dan het noodnummer dat op je stuurbordje staat. Dit nummer is alleen in gebruik tijdens de Omloop van Zandvoort.

Reparatiewagens

Tijdens de Omloop van Zandvoort zijn er repartiewagens van Fietsenmakers aan Huis aanwezig. Heb je pech op het parcours, zoals een lekke band of een gesprongen kettingen? Dan kun je de reparatiewagen bellen. Zorg ervoor dat je je op het parcours bevindt en bel het telefoonnummer. Het telefoonnummer staat op jouw stuurbordje gedrukt. De service is gratis, alleen de materialen moeten worden betaald. Fietsenmakers aan Huis zijn ook bij de start aanwezig, om eventueel vergeten (technische) materialen te kopen.