Routes

Je start vanuit de pitstraat met een volle ronde van 4 km over CM.com Circuit Zandvoort. Met deze tijdrit is je seizoen echt begonnen! Pak dit unieke segment op Strava. Een mooi doel om jouw sportieve seizoen mee af te trappen. De routes gaan daarna verder in zuidelijke richting, door de bollenstreek en het trainingsgebied van vedette Joop Zoetemelk. Fiets jij de 45 km, 85 km of 120 km?
De routes zijn volledig uitgepijld
Deelnemers kunnen de route als GPX-bestand downloaden
Onderweg zijn verschillende verzorgingsposten ingericht

45 km

De 45 km zal een mooie route afleggen vanaf het racecircuit door het prachtige duingebied rondom Heemstede, onder Haarlem. Deze afstand is geschikt voor ieder type fietser. Heb je een e-bike of ben je een stepper of handbiker? Ook dan ben je meer dan welkom om mee te doen. De finish is net als de 85 en 120 km op het CM.com Circuit Zandvoort. Onderweg vind je een gezellige verzorgingspost waar je nieuwe energie op kunt doen. 

85 km en 120 km

De routes over 85 km en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Katwijk en het Valkenburgse Meer. De route wordt vervolgd via Lisse en Hillegom, langs de prachtige stad Haarlem en door het bosgebied van Bloemendaal. De finish vindt plaats op het CM.com Circuit Zandvoort.
85 km
Door een aanpassing in de route zal de 85 km vier kilometer langer uitvallen. Door deze extra kilometers heeft de organisatie een nog mooiere route gecreëerd. 
SMILE!
Dit jaar zal Sportplaat aanwezig zijn in Zandvoort om alle fietsers op de foto te zetten. Zet jouw mooiste lach op tijdens jouw ronde over hét Formule 1-Circuit! Daarbij zullen de deelnemers ook worden geflitst nabij de golfclub in Haarlemmermeer. De foto's zijn achteraf hier te bekijken.