Routes

Je start vanuit de pitstraat met een ronde van 4,3 km over CM.com Circuit Zandvoort. Met deze tijdrit is je seizoen echt begonnen! Dit unieke segment op Strava is een mooi doel om je sportieve seizoen mee af te trappen. De routes gaan daarna verder in zuidelijke richting, door de bollenstreek en het trainingsgebied van wielerlegende Joop Zoetemelk. Fiets jij de 40 km, 80 km of 120 km?

De informatie over de gedeeltelijk vernieuwde routes voor 2023 volgt zo snel mogelijk.
De routes zijn volledig uitgepijld
Deelnemers kunnen de route als GPX-bestand downloaden
Onderweg zijn verschillende verzorgingsposten ingericht

40 km

Deelnemers aan de 40 km leggen een mooie route af. Vanaf het racecircuit fietsen zij door het prachtige duingebied rondom Heemstede, onder Haarlem. Deze afstand is geschikt voor ieder type fietser. Heb je een e-bike of ben je een stepper of handbiker? Ook dan ben je meer dan welkom om mee te doen. De finish is net als de 80 en 120 km op het CM.com Circuit Zandvoort. Onderweg vind je een gezellige verzorgingspost waar je even lekker kunt bijtanken!

80 km en 120 km

De routes over 80 km en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Katwijk en het Valkenburgse Meer. De route wordt vervolgd via Lisse en Hillegom, langs de prachtige stad Haarlem en door het bosgebied van Bloemendaal. De finish vindt plaats op het CM.com Circuit Zandvoort.
 
De nieuwe routekaart voor 2023 volgt zo snel mogelijk.
SMILE!
Dit jaar zal Sportplaat aanwezig zijn in Zandvoort om alle fietsers op de foto te zetten. Zet jouw mooiste lach op tijdens jouw ronde over het Formule 1-circuit! Daarnaast zal je ook worden geflitst nabij de golfclub in Haarlemmermeer. De foto's zijn achteraf hier te bekijken.
-->