Nieuwe routes in 2024

Op zondag 24 maart 2024 vieren wij de 10e editie van de Omloop van Zandvoort met nieuwe routes. Naast de vertrouwde afstanden van 40, 80 en 120 km voegen we dit jaar ook een 100 km-route toe!

Alle afstanden starten met een ronde van 4 km over het iconische Circuit Zandvoort. De finish is ook op het circuit. De volledige routes en de nieuwe routekaart worden in het najaar van 2023 gepubliceerd.

Routes Omloop van Zandvoort 2024

Route van 40 km
Deze afstand is geschikt voor ieder type fietser. De 40 km begint vanaf het CM.com Circuit Zandvoort en gaat door het gezellige centrum van Zandvoort. Meer informatie over de route volgt zo snel mogelijk.

Heb je een e-bike of ben je een stepper of handbiker? Ook dan ben je meer dan welkom om mee te doen. Lees daar hier meer informatie over.
Route van 80 km
Meer informatie over de route volgt zo snel mogelijk.
Route van 100 km
Meer informatie over de route volgt zo snel mogelijk.
Route van 120 km
Meer informatie over de route volgt zo snel mogelijk.
Je wordt geflitst!
Smile! Tijdens je ronde op het circuit en onderweg staan de fotografen van Sportplaat klaar om jou vast te leggen. In de nieuwsbrief van volgende week delen we de link waar je de foto's kunt kopen.
Tijdrit Circuit Zandvoort
Het circuit is uitermate geschikt om even lekker op de pedalen te gaan staan. Bekijk het Strava-segment van onze tijdrit van 3,13 km. Schrijf jij het segment op je naam? Of kroon jij je tot KOM of QOM? 👑 Houd bij het aantrekken van een sprint rekening met andere deelnemers! Zo kunnen we allemaal genieten van de ronde over het circuit.
Le Champion Cycling Club
Ben je al lid van de Le Champion Cycling Club op Strava? Hier kun je het hele jaar door de competitie aangaan met andere fietsers in ons clubklassement.