Inschrijven en tarieven

Op zondag 26 maart 2023 vindt de 9e editie van de Omloop van Zandvoort plaats. Laat in 2023 jouw bandensporten achter op het CM.com Circuit Zandvoort en verken het prachtige duingebied en de bloembollenstreek rondom Lisse. Je kunt kiezen uit prachtige routes van 40, 80 en 120 km.

Je bent ook meer dan welkom om mee te doen als je geen racefiets hebt, de Omloop van Zandvoort is geschikt voor ieder type fietser en stepper. Nieuw in 2023 is dat je je stempelkaart en stuurbordje thuisgestuurd krijgt!

Tarieven


Early Bird Regulier Late Bird Na-inschrijving
40 km € 15,00 € 17,00 € 18,00
€ 21,50
80 km € 17,00 € 19,00 € 21,00
€ 24,50
120 km € 19,00 € 21,00 € 24,00
€ 27,50

Deelnemers met een Early Bird- of reguliere inschrijving krijgen hun stuurbordje en stempelkaart thuisgestuurd.

Tarieven


Early Regulier Late Na-inschr.
40 km € 15,- € 17,- € 18,-
€ 21,50
80 km € 17,- € 19,- € 21,-
€ 24,50
120 km € 19,- € 21,- € 24,-
€ 27,50

Deelnemers met een Early Bird- of reguliere inschrijving krijgen hun stuurbordje en stempelkaart thuisgestuurd.

Goed om te weten

Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief.
We raden je aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen. Kom je met de auto en wil je bij de startlocatie in de buurt parkeren? Dan kun je een parkeerticket kopen via CM.com Circuit Zandvoort.
Wil jij jouw supporters meenemen naar CM.com Circuit Zandvoort? Dat kan, met een geldig supportersticket. Te bestellen bij je inschrijving.
Je kunt je ook inschrijven met een businessteam. Lees hier meer informatie.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje (wordt thuisgestuurd)
Stempelkaart (wordt thuisgestuurd)
Keuze om wel of geen medaille te ontvangen. Het geld dat de organisatie bespaard met de niet bestelde medailles wordt gebruikt om het evenement nog meer te verduurzamen
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellenMedaille-inleg

€ 6,-
Meer informatieSupportersticket

€ 5,-
Meer over supporterstickets


 

Wielershirt

€ 54,-
Niet meer te bestellenLe Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap
Goede doel
De Omloop van Zandvoort zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de Omloop van Zandvoort is deze editie Stichting ALS. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS met een duidelijke focus op de kwaliteit van leven en zorg van de ALS-patiënt. 
Medaille-inleg
Jouw sportieve prestatie wordt beloond met een unieke herrineringsmedaille. Iedere deelnemer aan de Omloop van Zandvoort krijgt de mogelijkheid om deze medaille te personaliseren met jouw naam en afstand. Voor € 6,00 kan jij deze medaille inleg extra bestellen bij jouw inschrijving.

Verduurzamen

De Omloop van Zandvoort heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor de editie van 2023 krijgen deelnemers bij inschrijving de keuze of zij na de finish wel of geen medaille willen ontvangen. Hecht je weinig waarde aan het ontvangen van een medaille? Kies er dan voor om geen medaille te ontvangen, zodat die ook niet geproduceerd hoeft te worden. Het geld dat de organisatie hiermee bespaard, wordt geïnvesteerd in de verduurzaming van het evenement.
-->