Inschrijven en tarieven

De 9e editie van de Omloop van Zandvoort vindt plaats op zondag 26 maart. De inschrijving voor dit evenement opent medio oktober. Noteer het alvast in jouw agenda! Laat jij in 2023 jouw bandensporen op het Formule 1-Circuit achter en ga jij de de prachtige duinen en bloembollenstreek rond Lisse ontdekken?
Inschrijving gesloten

Houd mij op de hoogte

TarievenEarly BirdRegulier
45 km€ 12,-€ 14,-
85 km € 14,-€ 16,-
120 km € 16,-€ 18,-

Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief (zowel op de Early Bird als de Reguliere inschrijving).
Diegene die als eerst een startbewijs bemachtigen kunnen gebruik maken van de korting bij de Early Bird inschrijving. Er zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar in de Early Bird inschrijving.
Wij hebben er vertrouwen in dat de Omloop van Zandvoort op 27 maart 2022 op een veilige manier kan plaatsvinden. Mocht het evenement dit jaar niet door kunnen gaan, dan ontvangen alle deelnemers restitutie van het inschrijfgeld, met aftrek van de kosten die Le Champion al in de voorbereiding heeft gemaakt.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellen
Medaille inleg

€ 5,50
Meer informatieLe Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap
Goede doel
De Omloop van Zandvoort zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de Omloop van Zandvoort is deze editie Stichting ALS. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS met een duidelijke focus op de kwaliteit van leven en zorg van de ALS-patiënt. 
Parkeerkaart
Wil je met de auto naar de Omloop van Zandvoort komen? Bestel dan voor € 12,50 een parkeerkaart bij jouw inschrijving. Deze parkeerkaart is alléén geldig op parkeerterrein bij het Circuit Zandvoort. Meer over de bereikbaarheid van de Omloop van Zandvoort vind je hier.
Medaille inleg
Jouw sportieve prestatie wordt beloond met een unieke herrineringsmedaille. Iedere deelnemer aan de Omloop van Zandvoort krijgt de mogelijkheid om deze medaille te personaliseren met jouw naam en afstand. Voor € 5,50 kan jij deze medaille inleg extra bestellen bij jouw inschrijving.