Wieleroutfit

Let op: het is niet meer mogelijk om het wielershirt of de -broek te bestellen. Dit kon t/m 29 januari.

In samenwerking met onze partner Bioracer bieden wij ook voor de editie van 2023 een unieke Omloop van Zandvoort-wieleroutfit aan! Je kunt het wielershirt en/of de wielerbroek bij jouw inschrijving bestellen en in stijl over het CM.com Circuit Zandvoort racen. Om in te spelen op de grote vraag van het aantal dames dat meedoet aan de Omloop van Zandvoort hebben we voor deze editie ook een damesmodel van het wielershirt en de bibshort wielerbroek ontworpen!

Het wielershirt is zowel in het heren- als damesmodel beschikbaar in de maten XS t/m XXL voor € 54,- (incl. verzendkosten). De bibshort wielerbroek is als heren- en damesmodel beschikbaar voor € 85,50 (incl. verzendkosten) in de maten XS t/m XXL.

Maattabellen
Gebruik de maattabellen om de juiste maat voor jezelf te kiezen, want het is niet mogelijk om de kleding te ruilen.

Maattabel heren Maattabel dames
Voorkant van het herenshirt
Voorkant van het damesshirt
Achterkant van het shirt
Bibshort wielerbroek
Over het shirt
Het Bioracer wielershirt is ontworpen voor comfort de hele dag door en biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het shirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in vier richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan. De aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica.

De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard drie gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.