Wieleroutfit

Voor onze jubileumeditie in 2024 bieden wij in samenwerking met Bioracer een unieke en complete Omloop van Zandvoort-wieleroutfit aan. Je kunt het wielershirt en/of de wielerbroek bij jouw inschrijving bestellen

Het wielershirt is zowel in het heren- als damesmodel beschikbaar in de maten XS t/m XXL voor € 57,50 (incl. verzendkosten). De bibshort wielerbroek is als heren- en damesmodel beschikbaar voor € 90,00 (incl. verzendkosten) in de maten XS t/m XXL.

Het herenshirt is uitverkocht. Van het damesmodel zijn nog een paar maten verkrijgbaar.

Maattabellen
Gebruik de maattabellen om de juiste maat voor jezelf te kiezen, want het is niet mogelijk om de kleding te ruilen.

Maattabel heren Maattabel dames

Bioracer Wielershirt (€ 57,50)
Het unieke wielershirt van onze 10e editie is zowel in een heren- als damesmodel verkrijgbaar. Het vrolijke blauw brengt met je meteen in de voorjaarsstemming en de contouren van Circuit Zandvoort maken dit shirt af.

Bioracer Wielerbroek (€ 90,00)
De unieke wielerbroek is zowel in een heren- als damesmodel verkrijgbaar. De wielerbroek past goed bij ons shirt, maar is dankzij de neutrale kleuren ook goed te combineren met andere wielershirts of -jasjes.

Bioracer Wielerset (van € 147,50 voor € 130,00)
Wil jij op zondag 24 maart volledig in stijl aan de start verschijnen op Circuit Zandvoort? Bestel dan onze wielerset! Je ontvangt het wielershirt en de wielerbroek én je profiteert van een mooie korting.