Inschrijven Business

Meedoen aan de Omloop van Zandvoort met jouw collega's is dé perfecte manier van teambuilding. Daag jouw team uit om op zondag 24 maart aan de start te staan van de 10e editie van onze voorjaarstocht. Samen genieten jullie van deze openingsklassieker van het fietsseizoen! Na de finish proost je met jouw collega's en/of relaties in de Dutch Grand Prix Lounge op jullie prestaties en een onvergetelijke dag.

De businessinschrijving is gesloten.
Businessteam 40 km

Inschrijven


Businessteam 40 km

Inschrijven
Businessteam 80 km

Inschrijven


Businessteam 80 km

Inschrijven
Businessteam 100 km

Inschrijven


Businessteam 100 km

Inschrijven
Businessteam 120 km

Inschrijven


Businessteam 120 km

Inschrijven

Tarieven


Excl. BTW
Businessteam 40 km € 350,-
Businessteam 80 km € 385,-
Businessteam 100 km € 400,-
Businessteam 120 km € 420,-
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je een een teamfoto, exclusief toegang tot de Dutch Grand Prix Lounge, een medaille voor alle teamleden en per team 10 consumptiebonnen. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team in voor de Omloop van Zandvoort.

Vragen

Bij vragen of meer informatie over de businessdeelname kun je ons een e-mail sturen.