Vrijwilligers

Kom het vrijwilligersteam van Le Champion versterken op 26 en 27 maart en help mee bij de organisatie van drie wandel-, fiets- en hardloopevenementen in Zandvoort. Tijdens het weekend vindt de 30 van Zandvoort, Omloop van Zandvoort en de Zandvoort Circuit Run plaats. Om dit sportieve weekend te kunnen realiseren, worden zo’n vijfhonderd vrijwilligers ingezet. Help mee en beleef een te gekke dag.

Op vrijdag 25 maart wordt het pacours voor zaterdag en zondag al uitgepijld en wordt het Circuit Zandvoort volledig omgebouwd, zodat in het weekend 25.000 deelnemers kunnen starten. Op zaterdag start de 30 van Zandvoort al vroeg op het circuit met de gezellige finish in het centrum. De Omloop van Zandvoort begint zondagochtend. Daarna klinkt het startschot voor de Zandvoort Circuit Run vanuit de spectaculaire pitstraat en deze finisht later voor de eretribune.

Er helpen veel vrijwilligers uit Zandvoort en omgeving. Voor iedereen uit de regio is het natuurlijk prachtig dat er zo’n groot sportief weekend bij hem/haar in de buurt plaatsvindt. Iedere vrijwilliger helpt bij een taak waar zijn of haar kracht ligt. Ben jij nauwkeurig? Kom dan bij de start helpen om de hardlopers toegang te verlenen tot de juiste startvakken. Ben jij die enthousiasteling? Kom dan bij de finish de welverdiende medaille uitreiken. Heb jij overwicht? Kom dan helpen om de deelnemers over het parcours te begeleiden. Heb jij geen tijd, omdat je zelf meedoet aan de evenementen? Kom dan helpen met het verspreiden van de bewonersbrieven in de weken voor de evenementen. Er is voor iedereen een passende taak.
Meld je aan als vrijwilliger via onderstaande button. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.
Ben jij al vrijwilliger?