Vrijwilligers

Kom het vrijwilligersteam van Le Champion versterken op zaterdag 23 en zondag 24 maart en help mee bij de organisatie van drie wandel-, fiets- en hardloopevenementen in Zandvoort.

Tijdens dit weekend vinden de 30 van Zandvoort, Omloop van Zandvoort en de Zandvoort Circuit Run plaats. Om dit sportieve weekend te kunnen realiseren, worden zo’n 500 vrijwilligers ingezet. Help mee en beleef een te gekke dag!

Vrijdag 22 maart
Op vrijdag 22 maart wordt het pacours voor zaterdag en zondag al uitgepijld en wordt Circuit Zandvoort volledig omgebouwd, zodat in het weekend 25.000 deelnemers kunnen starten

Zaterdag 23 maart
Op zaterdag start de 30 van Zandvoort al vroeg op het circuit met de gezellige finish in het centrum.

Zondag 24 maart
De Omloop van Zandvoort begint zondagochtend. Daarna klinkt het startschot voor de Zandvoort Circuit Run vanuit de spectaculaire pitstraat en deze finisht later voor de eretribune.

Er helpen veel vrijwilligers uit Zandvoort en omgeving. Voor iedereen uit de regio is het natuurlijk prachtig dat er zo’n groot sportief weekend bij hem/haar in de buurt plaatsvindt. Iedere vrijwilliger helpt bij een taak waar zijn of haar kracht ligt.

Ben jij nauwkeurig? Kom dan bij de start helpen om de hardlopers toegang te verlenen tot de juiste startvakken. Ben jij die enthousiasteling? Kom dan bij de finish de welverdiende medaille uitreiken. Heb jij overwicht? Kom dan helpen om de deelnemers over het parcours te begeleiden. Heb jij geen tijd, omdat je zelf meedoet aan de evenementen? Kom dan helpen met het verspreiden van de bewonersbrieven in de weken voor de evenementen. Er is voor iedereen een passende taak!

Openstaande taken

Onderstaande taken staan nog open voor zondag 27 maart.
Omloop van Zandvoort
Uitgifte stuurbordjes en stempelkaarten
6.45 - 10.00 uur
Je ontvangt de deelnemers en geeft ze een stuurbordje en een stempelkaart.
Begeleiden parkeren
6.45 - 10.00 uur
Je ontvangt de deelnemers op de parkeerplaats en scant hun parkeerkaart.
Zandvoort Circuit Run
Parcoursmedewerker
9.00 of 9.45 - 16.00 uur
Als parcoursmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het parcours. Voor het evenement, dan zet je een deel van het parcours af met hekken, linten en verbodsborden en zorg je ervoor dat het er strak uitziet, tijdens het evenement heb je de controle op het parcours en na afloop help je met de afbouw van het parcours.
Verkeersregelaar
9.45 - 16.00 uur
Als verkeerregelaar ben je medeverantwoordelijk voor het parcours. Voor het evenement, dan zet je een deel van het parcours af met hekken, linten en verbodsborden en zorg je ervoor dat het er strak uitziet, tijdens het evenement heb je de controle op het parcours en na afloop help je met de afbouw van het parcours. Je ontvangt van ons een code waarmee je een verkeersregelaars cursus kunt doen waardoor je weet wat er van je wordt verwacht. Dit is een onlinecursus van ongeveer 1 uur.
Ben je enthousiast? Neem contact met ons op! Mail naar vrijwilligers@lechampion.nl of bel of Whatsapp naar 06-57620098.

Wil jij als vrijwilliger helpen?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl