Paddock | Supporters

De Omloop van Zandvoort is niet alleen voor jou een unieke beleving, maar ook voor jouw supporters! Slechts één keer per jaar is het mogelijk om zó dichtbij het heilige asfalt, de pitboxen, de finish, het supportersterras en de kombochten van Zandvoort te komen. Met ronkende motoren, Formule 1-simulators en een racefestival op de Paddock is er genoeg te beleven! 


Supportersticket

Supporters geven jou nét dat beetje extra om naar de finish te racen. Wil jij jouw supporters meenemen naar Circuit Zandvoort? Dat kan, met een geldig supportersticket. Een supportersticket kost 5 euro en is online te bestellen via de inschrijfmodule van de Zandvoort Circuit Run..

Heb je een supportersticket besteld? Je krijgt enkele dagen voor het evenement een e-mail met QR-code. Deze QR-code is je persoonlijke supportersticket tot het circuit.

Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang.
Jouw stuurbordje en/of polsbandje(s) geven toegang tot Circuit Zandvoort.
Deelnemer en geen stuurbordje ontvangen? Meld je bij de helpdesk bij de entree van Circuit Zandvoort met de laatste deelnemersinformatie die je per e-mail ontvangt.
Het is niet toegestaan om fietsen te parkeren op de Paddock. Parkeer jouw fiets in de fietsenstalling op de parkeerplaats.
Honden zijn niet toegestaan op de Paddock.
Houd je aan de gedragsregels van Circuit Zandvoort. Lees de gedragsregels hier.