Start en finish

Beleef het circuit en race door de bekende Tarzanbocht als een ware Max Verstappen.

Let op: het is in verband met de Zandvoort Circuit Run niet mogelijk om je auto bij het circuit te parkeren. Kijk voor de parkeermogelijkheden bij bereikbaarheid. Je komt na de finish ook niet meer terug op het circuit.

Starttijden

120 km | 8.30 - 9.45 uur
85 km | 8.30 - 9.45 uur
45 km | 8.30 - 9.45 uur
Zorg dat je op tijd aan de start verschijnt, want na 9.45 uur is het niet meer mogelijk om op het circuit van start te gaan.

Finish

De finish vindt plaats in het centrum van Zandvoort en is geopend tot 16.00 uur. Bij de finish ontvang je je herinneringsmedaille. Tot 16.00 uur maak je gebruik van de gratis bewaakte fietsenstalling en borrel je met je fietsvrienden nog even na in het feestelijke centrum. 
Bereikbaarheid
Let op: het is in verband met de Zandvoort Circuit Run niet mogelijk om je auto bij het circuit te parkeren. Kijk voor de parkeermogelijkheden bij bereikbaarheid. Je komt na de finish ook niet meer terug op het circuit. Lees hier meer over de bereikbaarheid.
Stuurbordje
Het stuurbordje bevestig je met de bijgevoegde tie-wraps zichtbaar aan je fietsstuur. Het stuurbordje is hét bewijs van deelname. Het stuurbordje dien je zelf tussen 7.00 en 9.30 uur op te halen in de Runnerstent op Paddock 2 op het Circuit Zandvoort. Kom ruim van te voren jouw stuurbordje ophalen, na 9.30 uur is dit niet meer mogelijk.
Tijdwaarneming
Om je fietsseizoen écht goed te starten is er een speciale proloog. Je fietst vanuit de pitstraat een volle ronde over het circuit. Deze tijdrit is met speciale tijdregistratie. Na afloop kun je in de uitslagen terug vinden hoe snel jij over het circuit geracet hebt.
Kleding
Let op! Helaas kan er geen kleding en materialen worden achtergelaten bij de start in verband met de Zandvoort Circuit Run. Je kunt in Sporthal Korver (Duintjesveldweg 1a) gebruik maken van kleedruimten en douches.