Deelnemers

De start in de pitstraat op het circuit en fietsers die racen door de bochten en over de heuvels van Zandvoort. Het is dé openingsklassieker die je niet mag missen. Met afstanden van 45, 85 en 120 km is dit de perfecte start van je wielerseizoen.

Je hebt de kans om op het enige Formule 1-circuit van Nederland te racen, met jouw fiets! Na de start vanuit de Pitstraat op het racecircuit van Zandvoort wordt een grote ronde van 4 km (met tijdregistratie) afgelegd. Het uitdagende en heuvelachtige circuit is een goede start van jouw eerste grote tocht. Na deze tijdrit op het circuit van Zandvoort rijden deelnemers door het duingebied en langs bloembollenvelden richting Noordwijk.
Het afwisselende parcours over 45, 85 en 120 km zijn uitdagend en leiden je door de prachtige omgeving tussen Zandvoort, Leiden en Haarlem. De uitgebreide verzorgingsposten en de uitpijling voeren je uiteindelijk naar de sfeervolle finish in het centrum van Zandvoort. Enkele uren na de start gaan ook 12.000 lopers van start voor het hardloopevenement Zandvoort Circuit Run. Heb je een bijzondere tweewieler zoals een ligfiets of een step? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om het racecircuit en de kuststreek van Zandvoort te ontdekken!