Routes

Je start jouw route vanuit de pitstraat met een volle ronde van 4 km over het racecircuit van Zandvoort. Met deze tijdrit is je seizoen echt begonnen! De tijdwaarneming voor deze ‘proloog’ is onderdeel van jouw inschrijving. Een mooi doel om jouw sportieve seizoen mee af te trappen. Je route gaat daarna verder in zuidelijke richting, door de bollenstreek en het trainingsgebied van een aantal grote vedettes zoals Joop Zoetemelk. Fiets jij de 45 km, 85 km of 120 km?

  • de routes zijn volledig uitgepijld
  • deelnemers kunnen de route als GPX-bestand downloaden
  • onderweg zijn verschillende verzorgingsposten ingericht

Gezellig Zandvoort ontdek je in 45 km!

De 45 km zal een mooie route afleggen vanaf het racecircuit rondom Heemstede, onder Haarlem. De finish is net als de 85 en 120 km in het gezellige centrum van Zandvoort. Onderweg vind je een gezellige verzorgingspost waar je nieuwe energie op kunt doen. 

Fantastisch duingebied bij de 85 km en 120 km

De routes over 85 km en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Katwijk en het Valkenburgse Meer. De route wordt vervolgd via Lisse en Hillegom, langs de prachtige stad Haarlem en door het bosgebied van Bloemendaal. De finish vindt plaats in het sfeervolle centrum van Zandvoort.