Routes

Je start jouw route vanuit de pitstraat met een volle ronde van 4,2 km over het racecircuit van Zandvoort. Met deze tijdrit is je seizoen echt begonnen! De tijdwaarneming voor deze ‘proloog’ is onderdeel van jouw inschrijving. Een mooi doel om jouw sportieve seizoen mee af te trappen. Je route gaat daarna verder in zuidelijke richting, door de bollenstreek en het trainingsgebied van een aantal grote vedettes zoals Joop Zoetemelk. Fiets jij de 45 km, 80 km of 120 km?

Gezellig Zandvoort ontdek je in 45 km!

De 45 km zal een mooie route afleggen vanaf het racecircuit rondom de stad Haarlem, de finish is net als de 80 en 120 km in het gezellige centrum van Zandvoort. Onderweg is een uitgebreide verzorgingspost ingericht in Vijfhuizen. 

Fantastisch duingebied bij de 80 km en 120 km

nb. oud-parcours van 2019, 85 km wordt dit jaar 80 km.

De routes over 80 km en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Leiden langs de Oude Rijn en het Braassemermeer. Je komt ook langs het parcours van Wielervereniging SWIFT, waar Joop Zoetemelk groot is geworden! De route vervolgt via Lisserbroek, langs de prachtige stad Haarlem en door Bloemendaal. De finish vindt plaats in het sfeervolle centrum van Zandvoort.