Stuurbordje

Heb jij een vraag over jouw Omloop van Zandvoort stuurbordje? Bekijk dan hieronder alle informatie over de stuurbordjes.
Wanneer ontvang ik het stuurbordje?
Je kunt jouw stuurbordje op de dag van het evenement ophalen bij de Helpdesk. Zorg dat je ruim voor jouw start aanwezig bent en neem je bevestigingsmail mee. Dit kan zowel via je mobiel of door een uitgeprinte versie mee te nemen. Dan ontvang jij van ons jouw stuurbordje.
Waar vind ik de Helpdesk tijdens Omloop van Zandvoort?
De Helpdesk vind je in de Runnerstent op Paddock 2 op het Circuit Zandvoort.
Kan ik mijn afstand nog wijzigen?
Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kun jij niet meer je gekozen afstand fietsen? Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand. Je kunt je stuurbordje omruilen bij de Helpdesk voor een stuurbordje van de gewenste kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!
Kan ik mijn registratie annuleren?
Als je lid bent van Le Champion kun je tot 6 weken van tevoren annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer. Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere fietser. Dit kan via de vraag- en aanbodpagina op de website. Deze komt online wanneer de inschrijving is gesloten.
Ik wil graag mijn stuurbordje overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw stuurbordje wil overnemen of die juist voor jou een stuurbordje in de aanbieding heeft, dan kun je tot vrijdag 25 maart 11.59 uur het stuurbordje op een andere naam zetten. Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard in Atleta. Je kunt inloggen in jouw persoonlijke dashboard door op het poppetje te klikken in de menubalk op de website. Wanneer je ingelogd bent op jouw dashboard, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.