Nieuws /

5e editie groot succes!

De 5e editie van de Omloop van Zandvoort zorgde vandaag voor veel blije gezichten. Mede door het goede weer is de aftrap van het wielerseizoen van Le Champion zeer geslaagd. Een record aantal van 2.550 fietsers haalden vandaag hun racefiets uit de winterstalling voor deze lenteachtige toertocht.

De eerste deelnemers stroomden vanochtend al vroeg binnen op het Circuit Park Zandvoort. De lustrumeditie van de Omloop van Zandvoort trok met 2.550 fietsers meer deelnemers dan ooit. Toen vanochtend de zon volop scheen, besloten veel renners om op het laatste moment mee te doen. De eerste 4,2 kilometer gingen de deelnemers meteen vol gas: een volle ronde over het Circuit van Zandvoort mét tijdregistratie haalde bij een groot deel van de deelnemers het beste naar boven.

Onderweg kwamen de deelnemers over 45, 80 en 120 kilometer meerdere pitstops tegen waar zij uit de handen van vrijwilligers van Le Champion een diversiteit aan ravitaillering uitgereikt kregen. Na een korte pauze koersten zij weer door richting de finish in het gezellige centrum van Zandvoort. Het was een gezellig onthaal bij de finish op de Louis Davidstraat en er werd in het zonnetje nagenoten op het Raadhuisplein.

De zesde editie van de Omloop van Zandvoort vindt plaats op zondag 25 maart 2018.

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief