Goede doel

Ook bij de 10e editie van de Omloop van Zandvoort is Stichting ALS Nederland het officiële goede doel van het evenement. Je kunt bij je inschrijving een vrijwillige donatie doen die ten goede komt aan Stichting ALS.

In 2022 werd het fantastische bedrag van € 5.134,- voor Stichting ALS opgehaald en in 2023 deden we daar met € 5.549,50 nog een schepje bovenop. Kunnen we in 2024 voor een nóg groter bedrag gaan?


Wat doet Stichting ALS Nederland?

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is meedogenloos. Na de eerste symptomen leven mensen met ALS gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Daarnaast financieren zij (onderzoeks-)projecten voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor patiënten en hun naasten.

Door recente technologische ontwikkelingen is een doorbraak dichterbij dan ooit. Wat nu nodig is, is veel meer geld. Help mee. Doneer bij je inschrijving voor de 10e editie van de Omloop van Zandvoort. We hebben geen tijd te verliezen.

Fietsen voor een ander goed doel

Wil jij in actie komen voor een ander goed doel? Maak bij je inschrijving je eigen actiepagina aan voor een door jou gekozen goed doel en laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen en anderen om je deelname aan de Omloop van Zandvoort nog meer betekenis te geven.

Sta je al ingeschreven voor de Omloop van Zandvoort en wil je alsnog een actiepagina maken? Dat kan via je persoonlijke dashboard. Je vindt de link ook in de bevestigingsmail van je inschrijving.