• Nieuws
  • Topsport in Center Parcs Zandvoort

Topsport in Center Parcs Zandvoort

In het weekend van 24 en 25 maart vindt de 11e editie plaats van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, de 6e editie van de Omloop van Zandvoort en de 8e editie van de 30 van Zandvoort. Naar verwachting zullen tienduizenden deelnemers zich met de auto, de trein of een pendelbus naar de historische badplaats begeven om er van start te gaan. De laatste jaren is sprake van een opvallende trend: om de spits te ontlopen reserveren steeds meer hardlopers, fietsers en wandelaars een hotelkamer of bungalow bij Center Parcs in Zandvoort.

Om de hardlopers, fietsers, wandelaars en hun vrienden, zakenrelaties en familie een onvergetelijke ervaring te bezorgen, werkt Le Champion samen met diverse partners. Een van die partners is Center Parcs Zandvoort, dat onderdak biedt aan de sporters die een lang weekend willen onthaasten aan de geliefde Noordzeekust.

Op vrijdagavond in Zandvoort neerstrijken en op maandagmorgen vertrekken. Wie daarvoor kiest, staat geheel ontspannen aan de start van een evenement. Je omzeilt niet alleen de verkeersdrukte, maar begint ook topfit aan je wedstrijd, toer- of wandeltocht. Na afloop kun je naar hartenlust op verhaal komen in de sauna bij Center Parcs, waardoor je spieren weer helemaal soepel worden. In het restaurant kun je vervolgens de inwendige mens versterken met een hapje en een drankje bij een knisperend haardvuur.

Center Parcs geniet een uitstekende reputatie als ontspanningsoord, zowel voor gezinnen als zakelijke gasten. De vestiging in Zandvoort beschikt over zowel een hotel als een bungalowpark annex parkeergelegenheid. Deelnemers aan de bedrijvenloop strijken er graag neer met zakenrelaties, om te vergaderen, overeenkomsten te sluiten en de samenwerking te bestendigen in een schitterende ambiance. Gezinnen kiezen vaak voor een lang weekend in een bungalow, waar ze in alle rust kunnen genieten van het samenzijn.

Wintertoerisme in eigen land is een vorm van vrijetijdsbesteding die sterk in opkomst is. Eerst uitwaaien aan het strand, daarna gezellig samen eten. Wie dat wil, kan zelf koken in zijn bungalow, die is voorzien van een keuken. Maar het is ook mogelijk om maaltijden te reserveren of af te halen bij het restaurant. Zakenrelaties combineren vergaderen veelal met samen sporten. Na een dag werken is het goed om samen een paar baantjes te trekken in het zwembad, om te gaan bowlen of squashen. En als het werk gedaan is, kun je in het 4-sterrenhotel heerlijk genieten van de privacy van je hotelkamer met uitzicht over zee.

Gastheren van Center Parcs zijn alom tegenwoordig om te informeren of alles naar de zin is. Dit alles heeft tot gevolg dat gasten regelmatig terugkeren. Sommige bedrijven doen dat zelfs op wekelijkse basis. Want wat is plezieriger dan gedachten de vrije loop laten op een verlaten strand, terwijl over de wijde Noordzee een scheepsbel klinkt? Voor deelnemers aan hardloop-, fiets- of wandelevenementen van Le Champion heeft Center Parcs Zandvoort een speciaal arrangement, dat het mogelijk maakt om na een echt sportontbijt binnen een paar minuten naar het circuit te kunnen. Inclusief chillen na afloop in het subtropisch zwemparadijs.

Kijk voor meer informatie op de website