• Nieuws
  • Fiets mee over het racecircuit van Zandvoort

Fiets mee over het racecircuit van Zandvoort

Op zondag 31 maart 2019 staat de 7e editie van de Omloop van Zandvoort op het programma, een fietstoertocht met afstanden over 45, 80 en 120 km.  Het is dé openingsklassieker die je niet mag missen. Alle afstanden starten vanuit de pitstraat waarna een tijdrit gereden wordt over een volle ronde van 4,2 km op het Circuit Park Zandvoort. Nadat de deelnemers een tijd hebben neergezet op het circuit verlaten ze het racecircuit en gaat de toertocht verder door de prachtige omgeving van onder andere Zandvoort en Haarlem. Kortom een rit die je niet wilt missen! Inschrijven is nu mogelijk op www.omloopvanzandvoort.nl.   

Afstanden 
De routes over 80 km en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Leiden langs de Oude Rijn en het Braassemermeer. De route vervolgt via Lisserbroek, langs de prachtige stad Haarlem en door Bloemendaal. De 45 km zal een mooie route afleggen vanaf het racecircuit rondom de stad Haarlem en finisht net als de andere afstanden in het sfeervolle centrum van Zandvoort.

Inschrijven
De inschrijving is sinds maandag 15 oktober geopend. Naast de individuele inschrijving is het ook mogelijk om in te schrijven als groep. Een groep moet minimaal uit vijf personen bestaan. Per persoon mag de afstand verschillend zijn. Het inschrijfgeld bedraagt €12,00 voor de 45 km, €14,00 voor de 80 km en €16,00 voor de 120 km. Leden van Le Champion en leden van de NTFU krijgen korting op het inschrijfgeld.

Zandvoort evenementen
Naast de Omloop van Zandvoort organiseert Le Champion in hetzelfde weekend de wandeltocht 30 van Zandvoort én de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Voor meer informatie of inschrijven kun je kijken op: 30 van Zandvoort: www.30vanzandvoort.nl of Runner’s World Zandvoort Circuit Run: www.zandvoortcircuitrun.nl