• Deelnemers

Deelnemers

Ik wil meedoen! 31 maart
na inschrijving

Op zondag 31 maart 2019 organiseert Le Champion de 7e editie van de openingsklassieker Omloop van Zandvoort. Start in de pitstraat op het circuit en race door de bochten en over de heuvels. Het is dé openingsklassieker die je niet mag missen. Met afstanden van 45, 85 en 120 km is de perfecte start van je wielerseizoen. 

Fietsen op Circuit Zandvoort

Na de start vanuit de spectaculaire Pitstraat op het racecircuit van Zandvoort wordt een grote ronde van 4,2 km (met tijdregistratie) afgelegd. Het uitdagende en heuvelachtige circuit is een goede start van jouw eerste grote tocht van 2019.

Deelnemers aan de Omloop van Zandvoort volgen pittige en afwisselende routes over 45, 85 en 120 km. De uitgebreide verzorgingsposten en de uitpijling voeren je naar de sfeervolle finish in het centrum van Zandvoort. Enkele uren na de start gaan ook 14.000 lopers van start voor het hardloopevenement Runner’s World Zandvoort Circuit Run.

Inschrijven

De inschrijving voor de Omloop van Zandvoort 2019 is gesloten. Het is vanaf nu alleen nog mogelijk om op de dag zelf je startbewijs te bemachtigen via de na inschrijving. Je kunt je na inschrijven bij de Runnerstent op het circuit.