Sponsors stellen zich voor

Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland sponsort deze bijzondere editie van de Omloop van Zandvoort. Het is goed om in beweging te blijven en jezelf een doel te stellen, daarom ondersteunen wij de Virtuele Omloop van Zandvoort. 

De provincie Noord-Holland zet zich in voor duurzame economie, ruimtelijk ontwikkeling en waterbeheer; een vitaal platteland; behoud van de natuur en ontwikkeling van nieuwe natuurgebieden; regionale bereikbaarheid en openbaar vervoer; voldoende werkgelegenheid; behoud en beheer van cultureel erfgoed en monumentenzorg. De provincie Noord-Holland maakt hiervoor beleid en verstrekt subsidies en vergunningen. Omdat evenementen belangrijk zijn voor de regionale economie en sociale cohesie maakt de provincie ook in 2021 extra sponsorgelden vrij. 

Website Provincie Noord-Holland

Bicycling

Bicycling is een fietsplatform dat de mens op de fiets centraal stelt. Met bijzondere verhalen van gewone mensen. En met exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. In het magazine en online. Bicycling schrijft over voeding. Over de laatste trends. Over body & mind. En test natuurlijk fietsen. Met diepgang. En met humor. Bicycling is het grootste fietsplatform van de wereld. Bicycling verbindt miljoenen mensen voor wie fietsen het middelpunt is van hun energieke en avontuurlijke leven.

Website Bicycling


Bioracer

We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam. 

Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen. 

Onze verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen. Met ons brede assortiment in sportkleding voor wielrennen, mountainbike, lopen, triatlon, BMX, skaten, enz., kan je zeker vinden wat past bij je atletische behoeften voor elk seizoen! 

Website BioracerAA Drink

AA Drink is de meest gebruikte en verkochte sportdrank onder fietsers in Nederland. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de fietsport en worden er sportdrankproducten ontwikkeld die specifiek voldoen aan de eisen en wensen van fietsers. Dankzij continue onderzoek en testen, kennen wij de fietssport door en door en weten wij welke sportdrank- en voeding vereist is om maximaal te presteren.

Als official supplier en sponsor van de Omloop van Zandvoort, ondersteunt AA Drink alle fietsers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Fietsen doe je samen met AA Drink!

Hoe ondersteunt AA Drink mij tijdens de Omloop van Zandvoort?
Met onze hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso Lemon vul jij op de officiële verzorgingsposten je verloren vocht, koolhydraten en mineralen terug aan. Dankzij AA Drink Iso Lemon houd jij je vocht- en energiebalans op peil tijdens de wedstrijd, zo minimaliseer je mogelijk prestatieverlies.

Website AA Drink