Virtuele Omloop van Zandvoort

Met dit mooie weer heb jij toch ook zin om te gaan koersen? Fiets dit jaar jouw eigen openingsklassieker tijdens de virtuele Omloop van Zandvoort! De Omloop van Zandvoort staat bekend om de afwisselende routes. Starten vanuit de pitstraat van Circuit Zandvoort, koersen door het prachtige duingebied en het voorjaar opzoeken tussen de bloeiende tulpenvelden in de bollenstreek. Helaas kunnen we ook dit jaar niet samen genieten van de omgeving en sfeer in en rondom dé bekendste badplaats van Nederland. Toch dagen wij jou uit om zelf het wielerseizoen te openen tijdens de virtuele Omloop van Zandvoort! Fiets tussen 27 maart en 11 april jouw eigen openingsklassieker! Je kunt kiezen voor de 45, 85 of de 120 km. Pak je racefiets uit de garage and GO vanuit jou eigen pitstraat!

Het inschrijftarief is € 7,50,-. Je kunt kiezen tussen afstanden van 45, 85 of 120 km. Inschrijven is mogelijk van 1 maart t/m 8 april.

Strik je de veters van je hardloopschoenen regelmatig voor een aantal kilometers of maak je elke dag een ommetje? Doe dan ook mee met de virtuele Zandvoort Circuit Run en de virtuele 30 van Zandvoort. Als je je inschrijft voor alle drie de evenementen betaal je slechts € 17,50 in plaats van € 22,50! Daarnaast ligt er na het voltooien van de drie evenementen een leuke extra op jou te wachten!

Dit krijg je bij jouw inschrijving:

Gebruik van de speciale event app, mét live-tracking
Officiële uitslag op de uitslagenpagina
Speciaal stuurbordje
Unieke medaille
Finishcertificaat
Toffe give-away: de eerste 200 deelnemers ontvangen een gratis ass saver van Bioracer
Donatie goede doel


Lidmaatschap Le Champion

Meer informatie

Hoe doe je mee?

Meer informatie
Veelgestelde vragen

Meer informatie